onsdag 28 september 2016

Mardrömsveckan är här

Idag gick jag in i vecka 18 (17+0), den värsta och jobbigaste veckan av de alla för oss. Det är den veckan i graviditeten med Bella som vi lärde oss att det går aldrig att slappna av och det räcker inte med att man ska behöva kämpa och ha diagnoser som gör det svårt att ens bli gravid, utan sen finns det flera olika anledningar och diagnoser som kan få en perfekt graviditet att vara över på några timmar. 

Jag längtar så tills vi är förbi denna vecka är förbi, och längtar också otroligt till RUL och nästa besök hos läkaren på specialistmödravården för kontroll av cerklaget. Likaså ser jag fram emot mitt besök hos kuratorn, kommer inte ihåg om jag nämnt att jag tagit kontakt och bokat in ett nytt besök hos kuratorn jag/vi började gå hos när vi förlorade Bella. Gjorde det samma dag som jag lämnade sjukhuset i Lund, då dagarna där väckte liv i många gamla känslor och rädslor. 

En annan otroligt stor sak är att vi nu gjort det offentligt att jag är gravid igen. Mannen tog chansen när en intervju med mig nämnde att jag är gravid igen. Så han la ut intervjun på fb och de som läste den, såg det där. Känns väldigt skrämmande! Men också lite skönt. Kommer förvisso varken bli lättare eller svårare att gå igenom denna graviditeten än med busfröet, skillnaden är att denna gången kan jag inte bara "gömma" mig hela tiden som jag gjorde sist. 

2 kommentarer:

  1. Härligt att det går bra för dig gumman. Jag fick en son i vecka 29+4 som mår ganska bra den 24 september men jag har varit sjuk sedan 12 augusti och ligger på sjukhus sedan dess. Håller tummarna för er. Kram Genus Longing

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så glad jag är att höra av dig!!! Har tänkt så mycket på dig och varit så orolig för dig och din graviditet. Ett stort grattis till er lilla kille! Låter inte som att det är något vidare med dig, men jag hoppas att du börjar bli bättre igen. Skönt att höra att er lilla kille mår ganska bra, med så starka och envisa föräldrar hoppas jag han är en lika envis liten kille som snart mår riktigt bra och att ni alla ska få komma hem och få vara en "vanlig" familj och börja få in en vardag utanför sjukhuset! Här tickar dagarna på, och på tisdag är det äntligen tid för vårt RUL. Kramar

      Radera