söndag 29 november 2015

Busfröet 1 år!

Idag fyllde hon 1 år, vår älskade lilla tjej. Helt otroligt hur året bara rusat iväg. 

Dagen har gått åt till att fira vår lilla tjej med nära och kära, tyvärr blev det en del bortfall i sista stund men det blev ändå en härlig dag. Det har verkligen varit en underbar dag, men även en otroligt känsloladdad dag. Insåg idag att ärren efter allt som hände precis när vår lilla tjej kom till världen långt ifrån läkta. 

Fått kämpa mot tårarna flera gånger idag, speciellt när jag kom att tänka på: Att hon föddes 15.15, men det var först efter 15.20 som vi visste/vågade ens tänka tanken att vi äntligen hade fått vårt så efterlängtade barn, ett barn vi skulle få åka hem med.

Imorgon är det tid för 1 års besöket på BVC, med mätning, vägning och sprutor. Är spänd på att se hur stor vår lilla tjej blivit nu.

4 kommentarer:

 1. Så härligt vår påg fyller 1 imorron... Tänk på att ha alvedon eller pandodil eller nåt liknande hemma.. En vänninas son fick jättehög feber exakt 12 timmar efter 1års sprutan. Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, då är de verkligen jämngamla. Jodå, det blev feber för vår tjej. Och hög sådan. Grattis på er lille killes 1 årsdag med!
   Kram

   Radera
 2. Grattis lilla ettåring! Kmp

  SvaraRadera