fredag 2 augusti 2013

Lite ledighet

Äntligen! Har precis kommit hem efter ännu en lång dag på jobbet, och kroppen skriker av trötthet även idag. Skillnaden är att jag nu är ledig fram till nästa fredag. Tror att en hel del av de lediga dagarna kommer spenderas liggandes i sängen eller soffan, det känns i alla fall så just nu.

Gällande funderingarna kring om vi skulle resa eller inte, och om jag verkligen ville lägga min sparade pengar på en resa. Fattade beslutet igår, och när jag kom hem från jobbet bokade jag resan. Så den 25/8 åker vi iväg till Lesbos (Grekland för fjärde gången i rad, dock olika öar) för en veckas avkoppling, god mat och massor av sol och bad. Längtar, även om den helgen kommer kännas väldigt stressande nu.

Det är nämligen så att dagen innan vi åker, ska vi vara på svägerskans bröllop med övernattning. Så det blir att ha med resväskorna redan till bröllopet. För vi kommer med största sannolikhet få köra direkt från hotellet till flygplatsen. Men det tänker jag inte tänka på mer för tillfället.

Nu blir det dock sängen, så att min kropp kan få ordentligt med sömn. Eller förhoppningsvis, för värmen i lägenheten är olidlig och jag har svårt att sova ordentligt när det är för varmt och klibbigt.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det ska bli riktig skönt. Längtar verkligen, och det blir första veckan på ett år som jag är helt ledig tillsammans med mannen.
      Kram

      Radera