söndag 30 juni 2013

Semester

Klockan 10.00 idag gick jag på semester, och denna gången är det riktig semester - inte som de fem veckorna jag hade i maj. Då hade jag semester för att göra min praktik, och ändå få lön. Nu är jag istället ledig och i nästan två veckor, och det är bara helgen som redan är planerad. Resten av dagarna tänker jag ta som de kommer, men det kommer nog läggas en del tid på att fixa en del i hemmet.

Semestern har i alla fall fått en bra start. Mannen var söt och hämtade mig på jobbet idag med, sen bar det hem om för en gemensam frukost innan vi tog bilen och körde iväg på en liten södagsutflykt. Blev att vi börja på IKEA, där vi köpte nya möbler till balkongen. Sen blev det även att vi stannade till i en blomsterhandel och köpte hem en hel del nya fina blommor.

Balkongen blev riktigt mysig, och jag sitter där nu med en filt om mig och njuter av lugnet. 

6 kommentarer:

 1. Låter härligt! Njut nu ordentligt av semestern.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka njuta i alla fall!
   Kram

   Radera
 2. Tack för att DU finns!! Jag hittade in på din blogg för ett tag sedan =) Känns så skönt att det finns andra som går igenom precis samma sak som vi, o att man inte e ensam om det <3 Hoppas du får en underbar semester och njut! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt att du hittade hit och att du har nytta av min blogg. Ja, det är väldigt lätt att känna sig ensam i situationer som uppstår.

   Tack så jätte mycket för komplimangerna och hoppas att ni snart lyckas med er resa!

   Kram.

   Radera
 3. Önskar er oxå lycka till på er resa. Hade varit så skönt att kunna prata med någon som förstår en...skulle du vilja ha mailkontakt? Styrke kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Har lagt till en "kontakta mig" på bloggen nu, så att första kontakten kan ske anonymt. Du är välkommen att skicka till mig där, så kan kontakten börja så.
   Kram

   Radera