lördag 21 september 2013

En liten Bella

Idag 20.35 föddes det ett lite önskebarn alldeles, alldeles för tidigt. Det visade sig att vårt lilla hallon var en liten flicka. En liten Bella, och vi har haft henne hos oss sedan hon kom, och det är den sötaste lilla flicka jag någonsin sett.

Efter att ha varit vaken i lite mer än ett dygn, kan jag inte ens blunda. Jag vill inte missa en sekund med henne. 

Kommer vara evigt tacksam för min man, som varit vid min sida hela dagen. Och han har verkligen varit det bästa stödet. Även alla uskor,  sköterskor och läkare vi träffat under dagen har varit helt underbara.15 kommentarer:

 1. Jag är verkligen ledsen! Det finns verkligen ingen rättvisa i världen. Många varma kramar!!

  SvaraRadera
 2. Kära du.. Jag är så otroligt ledsen för er skull. Ord kan inte beskriva. Jag sitter och gråter så att snoret rinner. Kan inte tänka mig vad ni går igenom nu. Jag finner inga tröstande ord att ge dig, men du ska veta att jag tänker på er och lider oroligt med er..
  Varma tröstande kramar till dig och din man
  http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

  SvaraRadera
 3. Å nej, så fruktansvärt tragiskt. Ta hand om er.

  SvaraRadera
 4. Va ledsen jag blir. Svårt att veta vad jag ska säga. Känner så himla mycket. Tänker på er.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. En så vacker liten ängel <3. Så tragiskt och orättvist att ni ska behöva gå igenom detta. Jag beklagar verkligen sorgen och tänker på er i er nu svåraste stund.
  Kramar <3

  SvaraRadera
 6. Ingen ska behöva gå igenom det ni nu går igenom. Jag beklagar verkligen sorgen och hoppas att ni orkar ta er vidare. Fina lilla Bella.. Kramar!

  SvaraRadera
 7. Så hemskt att detta hänt.. beklagar verkligen. Finns inga ord..
  kram

  SvaraRadera
 8. Det gör väldigt ont i mig att se vad ni nu fått varit med om. Det gör ont på ett sådant vis att jag får svårt för att hitta orden.

  Jag upplevde precis samma, en blödning och den där oerhörda obeskrivliga rädslan. Då var jag i v19. När det värsta tänkbara sedan händer förstår man det knappt själv. Hon är oerhört vacker, er Bella.

  Kram, på riktigt.

  SvaraRadera
 9. Kära vän! (Hoppas jag får säga så, men tycker liksom vi känner varandra efter att följts åt ett tag nu.) Lilla Bella är fantastiskt fin och jag önskar så att hon fått stanna! Jag är så ledsen för er skull! Varma hälsningar och kram, miss mary

  SvaraRadera
 10. Ikväll gråter jag för er, och för världens finaste Bella. All min kärlek och all min empati går till er!

  /Hon som gjort samma fertilitetsresa som du

  SvaraRadera
 11. En sådan fin ängel. Livet är grymt och orättvist. Kram
  http://omlivetefter.blogspot.se

  SvaraRadera
 12. Grattis till er fina tjej och sen beklagar jag så djupt att hon inte fick stanna hos er :( miste en liten en i vecka 16 som såg ut lite som eran bella. Gav vår också en nalle och en filt. Finns inga tröstande ord, bara stå ut. Kram

  SvaraRadera