måndag 29 december 2014

1 månad

Idag är vår tjej 1 månad gammal. I en månad har hon förgyllt vårt liv, men även sett till att ge oss en hel del sömnbrist, tårar och för min del även ömma bröstvårtor. Allt det där negativa som kommer lite då och då, vägs dock upp av all kärlek från och till henne. 

Vi körde till BVC idag för att göra en extra vägning själv, då vi inte har tid förrän den 7/1. Visade sig att vår lilla tjej äntligen gått upp en del och gått förbi sin födelsevikt (3835 g), för idag vägde hon 3950 g. Träffade på min barnmorska från MVC idag, så vi pratade en stund med henne också innan vi lämnade lokalen. 

Varit och handlat inläggen som jag blev tipsad om av Pia, kom på att det måste vara sådana som min frisör tipsade om sist jag var där. Även min barnmorska rekommenderade dem, så förhoppningsvis är vintern räddad nu. När vi var ute och körde blev det även en tur inom en babybutik, och det blev några klipp där. 

Så här på vår lilla tjejs månadsdag, bjuder jag även på en bild av den body som ligger mig absolut varmast om hjärtat - och det är inte för att det är jag själv som fixat till den (med hjälp av en body, stenciler och textilpennor), utan det är för att det är vår verklighet och utan den ekvationen hade vi inte haft vår lilla sötnos nu.


Älsklingsbodyn. 

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig body! Du ska väl fota henne i den och skicka till kliniken (RMC)??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, vi har tagit foto på henne med den bodyn - foto som vi tänkt att skicka in till kliniken.
   Kram

   Radera