söndag 14 december 2014

Helgen

Denna helgen har verkligen sprungit iväg i rasande fart. I fredags spenderade jag större delen av dagen och kvällen ensam med lilltjejen då mannen under dagen var iväg och fick fixat en del med bilen (kamrem och drivrems byte) och sedan var han på julbord på kvällen. 

Igår var vi iväg och fick satt på våra vinterdäck hos mannens moster och sambo. Så där spenderade vi eftermiddagen och kvällen. Busfröet och jag stannade inne, myste och prata skit med mannens moster - medan mannen och mosters sambo var ute i verkstaden och byta däck. Däck som för övrigt snart ska bytas igen. 

Två av däcken klara sig precis just nu (mönsterdjup), medan de andra är hur bra som helst, så vi har beställt nya - men avvaktar att sätta på dessa tills firman vi köper däcken av också har fixat till hjulinställningen på bilen, annars kastar vi mycket pengar i sjön om vi sätter på de nya däcken. 

Idag har vi varit hemma större delen av dagen, var iväg och handlade lite under eftermiddagen. Har fixat en del med julklapparna här hemma (hann köpa det mesta innan busfröet föddes, men inte packa in och sätta etiketter på dem) medan vi haft tänt i adventsljusstaken. Att det redan är tredje advent har jag verkligen inte förstått.

Imorgon börjar mannen jobba igen, efter att ha varit hemma med oss lite mer än en vecka. Han ska dock bara jobba halvdagar denna veckan. Har valt att han tar halva pappadagar hälften av de 10 pappadagarna. Och nästa vecka går han på drygt två veckors semester. Känns extra bra att ha honom hemma lite mer nu när jag blev snittad och inte får lov att göra så mycket eller lyfta något tyngre än busfröet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar