söndag 28 december 2014

Lite bättre

Det känns lite bättre här hemma nu, att vi stannade hemma i fredags var helt klart rätt beslut. Och att vi dessutom var "fria" igår med gjorde bara det ännu bättre. Som en liten bonus har vår lilla tjej sovit lite bättre, visst att hon fortfarande är vaken en hel del på natten - men utan skrik och gråt där hon är helt otröstligt. 

Igår kände jag mig så pass full av energi att jag ville ut och gå en sväng med vagnen på eftermiddagen, så vi klädde på oss ordentligt och gav oss ut. Passade på att handla hem lite mat och ta en sväng förbi kyrkogården för att tända ett ljus. Allt trots kyla, is och halka. 

Gick nämligen från en julafton som det regnade och var plusgrader på till en juldag med snö och minusgrader, så underlaget på vägar och gångbanor är inget att hurra över. Var dock riktigt friskt och skönt ute, och jag kände mig lite extra pigg. Men det är väldigt jobbigt med den kalla luften som tar sig in överallt - för det gör riktigt ont i brösten då.

Måste se om jag kan hitta något bättre inlägg (har inlägg i ull, men de räcker helt enkelt inte) eller andra alternativ för om det blir kallare kommer jag inte kunna gå utanför dörren på hela vintern med mina känsliga bröst och särskilt bröstvårtorna. Så har ni några bra tips, förslag, knep eller andra idéer får ni gärna ge mig dem. Vill verkligen inte behöva spendera hela vintern inomhus.  

En ovanlig syn där vi bor - snö kring jul.

4 kommentarer:

 1. Fetvadd ska tydligen vara bra att bädda in brösten med!:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan jag tänka mig, fetvadd har ju många användningsområde. Ska testa med de nya inläggen/bröstvärmare jag köpt och räcker inte de ska jag helt klart lägga till fetvadd med.
   Kram

   Radera
 2. Halloj! På apoteket finns vad jag tror de kallar för bröstvärmare. Det är stora inlägg som har någon form av "metallfolie" som strålar tillbaka värmen. Tänk typ som akutfiltar? Svårt att förklara men de är iaf världsbäst :) Mvh, Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för tipset! Hittade dem direkt på apoteket, så behövde inte ens fråga efter dem. Hade totalt glömt bort det tipset jag fick om dem i början av november. Har testat dem här hemma lite nu i kväll och det känns redan mycket bättre än de inläggen jag haft innan.
   Kram

   Radera