måndag 31 december 2012

Sista arbetspasset 2012

Då har jag arbetat färdigt för i år. Dock snart tillbaka där igen, börjar ju arbeta igen den 1/1 2013 kl 21.00. Helgen har rullat på som den alltid gör när jag spenderar (nästan) all min vakna tid på jobbet. Denna helgen har det dock varit lite stressigt att vara på jobbet, för när jag sen kommit hem så har det varit att fixa till nyår samt att försöka få lite skolarbete gjort. 

Slutade jobba 22.30 och sen var det bara hem och ställa sig i köket. I och med det känner jag mig lite mindre stressad. För förrätten är helt färdig nu. Och efterrätten är halvvägs. Det enda jag inte kan börja på idag är huvudrätten. 

Ska snart gå och lägga mig, men först får jag nog se till att skriva en liten lista med allt som ska göras imorgon (idag). Sen ska jag även se till att mysa lite extra med min ena hund, för idag är det hennes födelsedag. Kan inte förstå att hon redan är 8 år. 

Hon är min lilla ögonsten och hon har gett mig all sin kärlek. Jag vet att jag kan lita på henne i vått och torrt och hon har gett mig den finaste gåvan som hon möjligtvis kunnat ge mig. Min andra hund. Det var dessutom jag som hjälpte henne igenom hela förlossningen.

Bara längtar tills den dagen vi får ett barn, för jag vet att mina hundar kommer vara underbara. De är tåliga och så underbart söta med små barn. Eftersom det finns så många barn i vår omgivning så har både hundarna växt upp med barn omkring sig. Och jag bara önskar att de ska få vara med när vår egen lilla familj blir större. 

Ser fram emot att detta året snart är slut, och ser fram emot 2013, vilket är lite lustigt - för jag brukar annars alltid gnälla på att åren springer iväg. Men jag har bestämt mig för att 2013 ska vara MITT ÅR! (och förhoppningsvis även min mans år):

Sitter och spånar på mitt nyårslöfte. Funderar på om mitt löfte ska vara att inte stressa så mycket och leva lite mer i nuet. Men men, den som lever får se. Brukar inte ha något nyårslöfte, för det brukar ändå bara rinna ut i sanden. 

2 kommentarer:

 1. Då ser vi FRAM emot 2013 båda två!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Och så håller vi tummarna på att 2013 är ditt, mitt och alla andra som är ofrivilligt barnlösas år.
   Kram

   Radera