fredag 8 februari 2013

Mitt i mellan

Idag är det 10 dagar sen jag fick gjort min operation, dessutom är det även 10 dagar idag tills jag ska börja med Primolut. Så jag hoppas verkligen att de kommande 10 dagarna går lika fort förbi, som det har gjort sedan operationen. 

Dagen har annars bestått av huvudvärk, möte, lite mer huvudvärk, packa in presenter till morgondagens barnkalas och ännu mer huvudvärk. Sen har det även fått bli lite sömn eftersom jag ska jobba natt denna helgen.  

Kalaset i morgon ska jag inte gå på. Känns alltid lika skönt när de lägger firandet på dagar som jag jobbar, för då är det superenkelt att säga att jag inte kan komma. Mannen ska dock gå, han väljer ju själva. Jag hade inte gått oavsett om jag jobbat eller skulle varit ledig, gissar att han ser sin chans till att slippa laga mat imorgon när jag ligger och sover.

Har nämligen valt att tacka nej till allt som har med kalas att göra, har helt enkelt inte ork till det. Genom att stanna hemma så slipper jag få frågor som jag inte vill få eller svara på.

4 kommentarer:

 1. En sund inställning, man ska inte utsätta sig för sånt som får en att må dåligt. speciellt i den här situationen är det viktigt att ta hand om sig själv.
  Hoppas att du får en bra jobbhelg.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland är jag snäll mot mig själv. Lätt att glömma bort sig själv och bara tänka på alla andra.
   Kram

   Radera
 2. lite nyfien, om jag får vad :) men hur har din operation med "bebisverkstaden" att göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du får fråga. När jag gjorde ett kontrastultraljud för att kontrollera flödet i mina äggledare, så hittade dem en stor polyp. Och då den satt där den gjorde, så hade den framkallat missfall vid en eventuell lyckad befruktning. Efter operation tar det ca 2-3 veckor för att man ska läka och livmoderhalsen dra ihop sig igen, under denna perioden så får man inte ha samlag eller använda tampong, dessutom så ska man inte bada under hela blödningen.

   Radera