söndag 3 februari 2013

Mör

Idag är jag mör i hela kroppen, det känns verkligen att vi varit iväg och hjälpt underbara V att flytta. Vi kom hem lite efter tre inatt, så innan vi slocknade så stängde vi av ljudet på telefonerna. Allt för att verkligen få möjlighet till sovmorgon. Och sovmorgon fick vi, för vi steg inte upp förrän klockan var 12. 

Sen var det bara att äta lite och klä på oss, för att sedan ta en runda till tippen och slänga alla kartonger och skit som var i vår bil. Efter tippen körde vi och storhandla, så nu är det fullt i  kyl, frys och skafferi igen. Snart blir det kvällsmat, och det ska bli riktigt gott med hemmalagad mat. Har ju främst varit snabbmat som gällt när vi hållit på med flytten. 

Resten av kvällen kommer att gå åt till att förbereda sig inför morgondagens arbete och så blir det lite filmmys. Vi har en film kvar att se, av de vi hyrde efter min operation i tisdags. 

Och gällande operationen, känner knappast av det längre (känns fortfarande lite, men bara om jag ligger på mage). Det verkar dessutom som att blödningen har slutat nu. Om så är fallet så är jag färdigläkt nästa tisdag (informationen är nämligen: hela blödningen + en vecka efter, dock minst 2 veckor). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar