fredag 2 maj 2014

25%

Då har de första 25% av graviditeten avklarats. Känns mycket när man tänker att man redan gått 25% eller 1/4. Men när man vänder på det och inser att det är 75% (3/4) kvar känns det som att det inte är något. 

Idag har det varit en lång och seg dag, med en kropp som verkligen inte varit på topp. Men med två extra tupplurar har dagen ändå gått förbi. Problemet med att sova som jag gjort idag, är dock att det är svårt att somna på kvällen istället. 

Från och med nästa vecka kommer förhoppningsvis denna graviditeten kännas mer verklig med. För nästa vecka ska jag på inskrivning hos barnmorskan, ska även iväg och träffa kuratorn (ensam) och veckan efter så ska jag till Specialistläkaren och skrivas in på specialistmödravården.

Ska hoppa in i duschen och ta en varm dusch, i hopp om att det kan hjälpa min stela och ömma kropp lite. 

2 kommentarer:

 1. Åh, jag har varit borta härifrån ett tag. Av någon anledning blev det jobbigt att läsa om andras behandlingar sedan vi fick vår son i januari. Kanske har det varit ännu jobbigare än man trott att gå igenom allt och att det är därför det är jobbigt.......

  I alla fall, vad GLAD JAG BLIR när jag läser här igen! Grattis till plusset! Verkligen skönt att höra och jag hoppas och håller tummarna att det går vägen denna gång.

  Stor kram från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, här har det hänt lite saker under tiden. Tack för gratulationen och skickar ett stort grattis till dig/er med. Kan tänka mig att det kan vara svårt att läsa om andras resor, känner så till och från själv med.
   Kram

   Radera