torsdag 23 april 2015

31 år

Då var dagen här, min första födelsedag som mamma med ett litet barn i min famn. Idag har jag njutit till fullo, speciellt av att få spendera min födelsedag med min dotter - mitt barn. Dagen började med att jag fick en liten present innan mannen stack iväg till jobbet. En ny tidning och en mini trisslott, för att ha något att göra om jag fick tråkigt/tid över tills det att mannen kom hem från jobbet och jag fick mina andra presenter. 

Dagen har sprungit iväg, var på BVC och föräldragrupp på förmiddagen och sen direkt efter lunch var jag hos kuratorn och vi påbörjade KBT idag. Kanske inget man tänker sig vara passande på sin födelsedag, men jag känner att det var ett perfekt tillfälle - och en riktigt bra "present" till mig själv - att ändra mitt tankemönster och förhoppningsvis må mycket bättre. 

Solen har varit framme hela dagen och värmt så skönt. Att Magnoliaträden slagit ut är bara ännu en bonus, älskar verkligen Magnolia (den dagen vi har hus och trädgård kommer ett Magnolia träd planteras till minne av Bella). 

När mannen kom hem, hade han även med sig kvällsmat åt oss. Så det blev sallad och rött vin till kvällsmat här ikväll, och så blev det även födelsedagstårta i form av cheesecake. Och så fick jag mina presenter, ett aktivitetsarmband och ett guldhänge i form av ett hjärta med tre små diamanter (och en väldigt fin och vacker tanke bakom).  Av lilltjejen har jag fått massor av pussar, dregel, leenden, skratt och mys. Och att hon somnade lite tidigare än vad hon gjort den senaste tiden. 

Lilltjejen hjälpte glatt till att öppna mammas paket. 

2 kommentarer: