torsdag 2 april 2015

Sjukstuga

Idag skulle vi hitta på lite saker, eftersom mannen bara jobbade halv dag. Men så blev det inte, utan allt fick ställas in då jag inatt blev riktigt dålig och spenderade natten mer eller mindre med huvudet i toastolen. Hade verkligen hoppats på att jag skulle slippa, hade ju inte känt av något medan 2 andra av RMC tjejerna som jag träffade i måndags blivit dåliga. Så antagligen har vi alla fått det på fiket vi var på då. 

Mår mycket bättre igen, och hoppas verkligen att det är över nu. Har verkligen inte tid att vara sjuk nu, vi har ju lilltjejens dop nästa söndag. Och fram tills dess har vi massor att fixa med.

Tyvärr verkar även lilltjejen ha fått något, för hon äter inte alls som hon ska. Och så sover hon mer än vanligt. Men ingen feber och när hon är vaken är hon lika pigg och glad som i vanliga fall. Ringde och fick lite rådgivning i alla fall, och vet nu att hon åtminstone fått i sig så pass med ersättning att det inte ska vara något att oroa sig för. Hoppas på att det vänder för henne med imorgon. För mamma (och pappa) blir ganska så oroliga när lilltjejen inte är sig lik till 100%. 

Nåja, helgen är lång... Så förhoppningsvis får vi gjort en hel del innan mannen ska börja jobba igen på tisdag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar