torsdag 30 april 2015

Inställd KBT igen

Idag skulle jag egentligen varit hos kuratorn på andra omgången av KBT, men det blev inställt bara timmen innan. Först hade jag tänkt att gå, för lilltjejen var ganska så pigg och klar och feberfri sedan midnatt. Men så lagom till att hon skulle äta lite innan vi skulle promenera dit, kräktes hon upp allt hon hade i magen (och då hade hon inte ens börjat äta). 

Fick ringa och meddela att vi inte kom till deras avbokningsnummer, och så klart strulade det lite men jag fick lämnat meddelande plus att det blev inbokat en uppringning senare på eftermiddagen. Så jag pratade och fick förklarat det för en av sköterskorna på vårdcentralen. 

Så dagen har istället för frisk luft, promenader och KBT, bestått av kräk, bajs, illröd stjärt (och timmar med luftande av bebisgump), tårar och mamma och dotter mys. Ska alldeles strax väcka lilltjejen för lite mat, även om det tar emot när hon väl sover - men just nu behöver hon få i sig mer mat. Hoppas att hon sen kan lyckas att somna om med. Hoppas så att hon snart blir frisk.

Hoppas ni haft en trevlig valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar