söndag 12 april 2015

En vecka

Den senaste vecka har verkligen sprungit iväg. Den har varit stressande, sömnlös och jag har mått skit större delen av veckan. Mer än så orkar jag knappt skriva just nu. Skriver främst detta inlägget för att visa att jag fortfarande lever och för att ge någon som helst uppdatering över hur det står till. 

Lilltjejen hämtade sig bra efter sin magsjuka, mannen hann också bli smittad och sjuk, förberedelser inför dopet, själva dopet och dopkalaset, städandet och en massa annat som hör dopet till har veckan bestått av. Ja och en massa tjafs och bråk. Får försöka återkomma med ett mer beskrivande inlägg i början på veckan, tänkte först säga imorgon - men kom på att jag nog inte kommer orka eller hinna med det. 

2 kommentarer:

 1. Det är tufft nog att "bara" vara nybliven förälder, man ska inte behöva orka en massa strul också. Jag hoppas saker och ting reder ut sig på ena eller andra sättet snart så du kan få lite ro. Hoppas också att dopet ändå blev bra och som du ville ha det mitt i allt annat. Kram och kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas också att det ska lösa sig snart, för jag orkar inte ha bråk/tjafs/kaos hängandes i luften längre. Dopet blev ganska så bra, och det mesta blev som jag ville/tänkte.
   Kram

   Radera