onsdag 29 april 2015

5 månader

Idag blev vår lilla sötnos 5 månader. Helt otroligt hur mycket som skett på dessa månaderna med henne. Tyvärr har dagen inneburit att hon fick tillbaka sin feber. Dagen har hon nästan sovit bort helt och hållet och hon har vägrat att äta. Så vi blev ombedda att åka in med henne ännu en gång till barnakuten för en ny kontroll och undersökning. Men de hittade inget idag heller, utan det verkar vara något virus som bråkar med henne. 

Var en sväng på ViktVäktarna igår för sjunde vägningen, -1,8 kg sista veckan och totalt -10,4 kg. Så en tredjedel är borta nu. Stämde även av med mina mått, och det visade sig att jag minskat med 36,5 cm. Härligt! 

Fick ett brev från Region Skåne igår, som var en förfrågan om jag ville delta i en studie om snittet och läkningen av det inne i livmodern. Ska fylla i det och skicka in, kommer delta i den. Ser det som något väldigt positivt och skönt att bli ordentligt undersökt efter kejsarsnittet och få veta om allt ser bra ut inför eventuell ny graviditet (hoppas verkligen). Dessutom är det en långsiktig studie, så blir jag gravid kommer de erbjuda extra ultraljud för kontroll av ärret då med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar