tisdag 22 april 2014

22 april

Har antagligen dragit ut på dagens blogginlägg längre än vad många önskat. Så jag börjar med att säga så här: Dagens ultraljud såg bra ut. En levande graviditet, som läkaren sa. 

Men fy så jobbigt det var innan VUL idag. Vaknade tidigt, kunde inte somna om heller utan jag fick spendera några extra timmar som ett totalt nervvrak i stället. På vägen från stationen till sjukhuset höll jag hårt i mannens hand samtidigt som jag mådde så illa att jag bara ville kräkas (av nervositet). 

Slapp att vänta, för läkaren var i tid. Och istället för att prata en massa så började vi med att göra VUL direkt. Precis som jag ville. Med mannens hand i min tittade vi mot skärmen. Och väntade på domen. Skulle det bli en riktigt bra dag, eller en av de värsta?

Lilla syskonet

Men som sagt, det blev en av de bästa dagarna och den bästa födelsedagspresenten i år är helt klart bilden som jag fick av läkaren. Allt såg bra ut. Ska jag vara ärlig, så är det skönt att höra dem säga det - men svårt att våga tro på det till fullo, särskilt när de blodblandade flytningarna inte vill upphöra heller. 

Efter besöket på RMC, fick vi sätta oss i nästa väntrum. För sen var det tid för ett nytt besök hos kuratorn. När vi var klara där begav sig mannen tillbaks till jobbet, och jag promenerade bort till mitt absoluta favorit café för att "fira" mig och det lilla syskonet i magen innan jag åkte hem igen. 

12 kommentarer:

 1. Vad glad jag blev för er skull. Som jag väntat på denna uppdatering. Hoppas du får en underbar födelsedag imorgon. :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Libra! Ja förhoppningsvis blir det en bra födelsedag idag!
   Kram

   Radera
 2. Har aldrig kommenterat förut men kände det var dax. Har svårt att förklara hur jag som inte har en aning om vem du är blir så berörd av er berättelse. Hur jag faktiskt sitter och blir uppriktigt lycklig för er skull. Har egentligen aldrig själv gått igenom något riktigt jobbigt så därför fascineras jag så över din kämparglöd. Det är verkligen er tur att få ett levande barn. All lycka till i fortsättningen. Med vänlig hälsning, Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så jättemycket för detta varma och snälla meddelande. Är helt tom på ord, men tack än en gång.
   Kram

   Radera
 3. Massor med kärlek till dig/er <3 BA

  SvaraRadera
 4. Jag blir helt varm inombords när jag läser om din dag. Vad underbart att allt såg bra ut! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Försöker hålla kvar i de känslorna, för det är så snabbt att oron kommer igen - fast det inte finns någon direkt anledning.
   Kram

   Radera
 5. Grattis till lyckat VUL! Jag hade också lite blodiga flytningar i början, 3 småblödningar innan v 12. Lila oroväckande varje gång man ser det. Men nu är jag i v 24 och så här långt och 5 UL senare så ser det bra ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, visst är de jäkla flytningarna jobbiga. Hoppas så att de kan sluta att komma. Skönt att allt ser bra ut för dig med!
   Kram

   Radera
 6. skönt att allt såg bra ut …kram :)

  SvaraRadera