måndag 7 april 2014

Samtal

Har några lediga dagar nu, eller dagar som är något så när lediga. Idag var det tid för lönesamtal med chefen. Blev dock så att första halvan av tiden vi satt tillsammans var lönesamtal. För sen pratade vi lite om allt annat, om brukare/arbetsplatser/försök/gravid/sjukskrivning/sommar/semester. Så andra halvan får man nog mer räkna som ett medarbetarsamtal.

Eftersom lönesamtalet var gjort, kände jag att jag kunde bli lite "besvärlig". Så därför meddelade jag chefen om att jag kommer sjukskriva mig på mina pass denna veckan (skulle jobbat torsdag och fredag), berättade att vi skulle på uppföljningsultraljud efter förra helgen och att om allt är som det ska - så är jag gravid nu.

Brösten fortsätter att ömma, det känns som att de börjat svullna lite (mannen håller med). Tyvärr har flytningarna inte upphört helt. Varit utan dem i över ett dygn, började tro att det äntligen var över med dem - men då kom de tillbaka igen. Försöker dock fokusera på brösten, och hoppas verkligen att det är ett gott tecken. 

Nu är det bara tre dagar kvar till nästa VUL. Börjar nästan gråta av nervositet. Lova att ni håller alla tummar, tår och allt annat som går - för att allt ser bra ut på torsdag. 

Fram tills dess ska jag spendera dagarna med att bara ta det lugnt, och försöka komma på något som jag kan tänkas önska mig i 30 års present. Finns ju bara en enda sak jag verkligen vill ha, och det är inget jag kan få i present av någon - inte ens av mannen i mitt liv. Fått frågan av flera personer om jag ska fira min födelsedag, och det kommer jag inte. Bara tanken på att fira denna födelsedagen får mig att skaka av tårar och sorg. 

Har ni några bra tips på vad jag kan önska mig, får ni gärna komma med dem!

10 kommentarer:

 1. jag hoppas hoppas verkligen de går bra. krrrraaamm

  SvaraRadera
 2. Håller tummar och tår för er på torsdag!

  SvaraRadera
 3. Om jag gör, med allt vad jag äger och har! Tror absolut att du kan se ömmande bröst som något positivt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, de ömma brösten hoppas jag på är positivt tecken =)
   Kram

   Radera
 4. Håller tummarna allt vad jag kan!!

  SvaraRadera
 5. Diamanter kan man ju aldrig få för många av! Antingen en stor eller många lite mindre.

  /Diamonds are a girls best friend!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, kanske skulle vara något. Tack för tipset!

   Radera