torsdag 24 april 2014

Födelsedagar

Då har den där dagen som jag fasat för ett bra tagit varit här, och den är också över. För igår var dagen jag fyllde 30 år. Det blev en lugn och stillsam dag, men en del gratulationer från alla håll och kanter. På kvällen när mannen kom hem, körde vi iväg och mannen bjöd på restaurang. Blev en lugn och riktigt mysig kväll, och jag slocknade direkt när vi kom hem. 

Att få fira min födelsedag gravid, var det bästa "tröstpriset" jag kunnat få (och som gjorde att dagen kändes lite lättare) eftersom jag inte fick fira den tillsammans med en liten underbar dotter. 

Idag var det svärmors tur att fylla år, hon är 30 år äldre än mig - så ja, hon fyllde 60 år idag. Det firade vi med att möta upp svärföräldrarna och svärmors föräldrar för en riktigt mysig och god middag på en annan restaurang. 

Händer inte särskilt mycket för min del annars, försöker hålla reda på mina dagar. Lite små rutiner finns det såklart under mina dagar: måltider, rasta hundarna, lite frisk luft, vara social (på något sätt - sms, samtal, träffa andra, mm). Och tur är nog det, för annars hade jag nog inte ens orkat stiga upp ur sängen vissa mornar. 

4 kommentarer: