lördag 10 januari 2015

Helg igen

Är fortfarande en vandrande snutte här hemma, dock har det lugnat sig en del och tjejen går med på att pappa också fungerar som snutte igen. Känns skönt att jag återigen har någon som kan avlasta mig, även om det bara är på kvällar och helger - för nu har mannen börjat jobba som vanligt igen. 

Tydligen börjar hennes dygn just nu runt 03.30-04.30, för den senaste veckan har det varit runt den tiden hon har varit som mest "krävande" fram till runt 09-10. Mellan de tiderna sover hon nästan ingenting alls. 

Hon har dock kommit mer till ro, och i längre perioder - så nu har jag hunnit gå igenom en massa bilder och även skickat iväg beställningar på olika saker. Har bland annat beställt en canvastavla (30x30) som ska hänga över lilltjejens säng. Den innehåller tre ultraljudsbilder och en bild på mig, magen och mannen exakt en vecka innan hon föddes. 

Har för övrigt hitta den helt klart ultimata nappen för vår tjej. Att det är rätt sort - för vår lilla tjej är det bara ESSKA nappar i naturgummi som gäller - gör det hela helt perfekt. 

En "busfrö" napp till busfröet. 
För övrigt har det varit en riktigt tråkig (om än mysig) lördag. Spenderat dagen inne och titta på film, ätit popcorn och myst, istället för att komma ut på en frisk promenad med vagn, man och hundar - för ute blåser det på ordentligt (en del stormbyar). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar