tisdag 20 januari 2015

Möten och rosor

Både igår och idag har jag varit på möte tillsammans med vår lilla tjej. Båda i den nya nämnden jag ska sitta i, igår var det gruppmöte och idag var det nämnden som sammanträdde. Och vår lilla tjej har uppfört sig hur bra som helst, hade aldrig vågat hoppas på att det skulle gå så här bra. 

Vid mötet igår, matade jag henne precis innan och sedan sov hon sig igenom hela mötet. Och vid dagens möte passade jag också på att mata precis innan, men (eftersom det var tidigare och under de timmar vår tjej brukar vara vaken mer) idag var hon vaken precis hela mötet. Vid två eller tre tillfällen började hon skruva på sig och smågnälla. Så jag spenderade större delen av mötet stående och gungandes och efter halva mötet blev hon hungrig. Så nu har jag suttit på ett sammanträde, fullt med folk och ammat henne med. 

Idag började mannen dagen med att be om förlåtelse och sedan kom han även hem med en bukett rosor och ett kort (som han faktiskt till och med skrivit några rader i). Ett steg i rätt riktning, även om det är långt ifrån överstökat. Kommer inte gå in på vad det handlar om, men det hänger samman med det jag skrev för en vecka sedan. Kan säga att det verkligen blivit en djup spricka pga det, och han har mycket att göra innan den är lagad. 

2 kommentarer:

 1. Hoppas att ni löser det som hänt, kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas det med, det går åtminstone på rätt håll just nu.
   Kram

   Radera