onsdag 11 februari 2015

Armband

Idag har varit en väldigt konstig dag. Varit riktigt trött och bara velat sova, men det har inte lilltjejen gått med på riktigt. Eller jo, hon har sovit en del - men det har varit när jag haft annat att göra. Men trots min trötthet har jag varit effektiv och fått lagat en hel del mat, som jag fryst in i matlådor. Är första gången jag fått gjort det sen jag blev mamma och ensam hemma med lilltjejen (fick gjort några stycken efter jul med, men då var mannen hemma från jobbet). 

Med posten idag kom två paket med varor som jag beställt. Det ena var med nappar, personliga nappar. Den ena är till dopet, är en helvit och så står lilltjejens tre namn på den. Det andra paketet innehöll armbandet som jag nämnde i gårdagens inlägg. Är verkligen så nöjd med det. Blev riktigt snyggt, och det kommer bäras med stolthet. Och med en gnutta glädje, för jag vet vad pengarna jag köpt det för går till. 

Mitt älskade och så betydelsefulla armband!
Skulle det vara så att någon är sugen på att själv köpa armband mm från Annette så hittar ni hennes blogg och information om dem här.

2 kommentarer:

 1. Så glad att du gillade det <3 och tack för att du länkar till mig :)
  stor kram/ Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer bli fler beställningar från mig längre fram, när jag bestämt vad jag vill ha. Självklart att jag länkar till dig! Har ju rekommenderat dig till vänner och bekanta med, och jag vet att en redan beställt av dig.

   Kram

   Radera