onsdag 20 maj 2015

Bud

Igår var vi och tittade på huset igen, och vi kände oss om ännu säkrare på att vi ville ha det. Budgivningen både började och slutade idag, vi la också ett bud men när säljarna plötsligt bestämde sig för att de ville skriva kontrakt idag så valde vi att lägga oss och låta de andra fortsätta. Känns så tomt och trist nu, hade verkligen hoppats att vi äntligen hittat rätt och att de nu äntligen skulle bli en flytt... Men men, sökandet, drömmandet och längtan fortsätter. Kan dock konstatera att vi behöver flytta av så många anledningar, men en av de viktigaste är för vårt äktenskaps skull.

Eftersom det nu inte blir någon flytt inom det snaraste blir det nog att boka en resa så att vi (jag, mannen och dottern) kommer iväg några dagar. Funderar på att boka något flyg och boende i Europa 3-4 dagar vid vår bröllopsdag i början av juli eftersom mannen har semester då, men vet inte var vi ska åka. Några tips och förslag? Någon som har åsikter om vilket/vilka flygbolag som är bäst att flyga med om man har bebis med?

En sak som varit väldigt närvarande hela dagen är lilla ängeln Mio och hans mamma. Idag är det nämligen Mios 1 årsdag. Jag kan bara ana hur ni mår idag, för även om vi hade vår ängels 1 årsdag förra året så var vår situation ändå annorlunda. Skickat dig flera kramar idag Annette, men skickar en härifrån med - KRAM! 

3 kommentarer:

 1. Jätte tack och jätte kram!!!!!
  /Annette och Mio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bara så glad att du tog det precis som jag hoppades!
   Kram

   Radera
 2. Sjukt att säljarna kan ändra villkor bara så där. Visst, allt är på deras villkor men ändå.
  Hoppas ni hittar en ny bostad snart.

  SvaraRadera