torsdag 14 november 2013

15%

Då var inseminationen gjord, och allt vi kan göra nu är att vänta och se vad testet visar om 17 dagar. Chansen att det ska gå vägen ligger på 15% - så vi vågar inte hoppas för mycket (även om allt vi vill är att vi ska tillhöra de 15% som lyckas). Efter allt vi tvingats gå igenom, kan jag känna att detta borde lyckas - så vi kan få lite medvind. 

Idag fick jag även en kallelse till specialistläkaren, så om allt går som det ska är jag gravid när jag ska träffa honom i december. Åh vad jag önskar att detta ska gå vägen! Och att vi trots allt som hänt, får spendera sista 1½ månad av året med att jag är gravid med ett litet syskon till Bella. Men som sagt 15% chans att det lyckas (vilket för övrigt innebär att det är 85% risk att det inte funkar). 

Närmsta tiden kommer spenderas i en konstant jakt på symtom/känningar och så klart i skräck. Varje toabesök kommer ske med hjärtat i halsgropen. 

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna att det ska gå vägen �� så ni kan få avsluta 2013 med nåt positivt ❤️
  Många kramar Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas verkligen att det funkar, och att alla tummar hjälper.
   Kram

   Radera
 2. Varför gör ni insemination och inte ivf?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rent krasst - läkarens beslut. För ett mer noggrant svar: utifrån resultaten från prover och undersökningar så borde det "räcka". Ju mindre de behöver göra - ju mindre risker för komplikationer. Sen så är det så klart en pengafråga (hade vi gått privat hade vi nog gått direkt på Ivf)

   Radera
 3. Tänk positivt :-D , vet att det inte är så lätt men 15% är ändå 15%. Jag hoppas så att det nu ska å vägen för er med tanke på allt annat som hänt er detta året. Hade ju varit underbart om ni får se ännu ett plus på stickan <3.
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag (vi) försöker tänka positivt. 15% är extremt hög procent jämfört med att vi skulle lyckas utan hjälp. Samtidigt så försöker jag nog bromsa mig själv i det positiva tänket just om i fall att det inte går, för att slippa falla så djupt då.
   Kram

   Radera