fredag 8 november 2013

Bra, sämre, sämst

Denna veckan har gått från att vara bra, med positiva besked (start av nytt försök) till att bli en av de jobbigaste veckorna sedan missfallet och därmed förlusten av vår lilla Bella. Har så fort jag somnar mardrömmar och vaknar kallsvettig om och om igen. Att må dåligt och inte få någon sömn blir verkligen en ond spiral. 

Det är tur att jag är "ledig" denna helgen. Ska inte jobba, dock är vi bortbjudna både lördag och söndag. Så jag får helt enkelt se om jag orkar, som jag känner mig just nu - vill jag bara stanna hemma och få vara ifred. 

Tror en del av hur jag mår hänger ihop med att vi kört igång med nytt försök. Dåligt samvete över att vi "gått vidare", rädslan för att samma sak ska hända igen, rädslan för att vi inte kommer få se ett plus igen, hormoner som spökar, och så klart sorgen och saknaden. 

Idag har jag åtminstone lyckats sova lite mer än tre timmar utan att vakna - och vakna av att telefonen ringde, inte av någon mardröm. Så jag hoppas jag kan få sova ordentligt inatt med, om inte annat så får jag i alla fall sova bredvid min man vilket alltid underlättar lite. 

Nu ska jag försöka njuta av kvällen, mannen kommer snart hem - det är trots allt helg (ledig helg!). Men för min del blir det "bara saft" i glaset till myset, för ikväll kör jag igång med Gonal-F. 

4 kommentarer:

 1. Jakteneftertotallycka8 november 2013 20:27

  Tusen kramar... Vet hur jobbigt det är med sömnlösheten, mardrömmarna och kallsvettningar.. Hoppas vi båda slipper det snart. Så jobbigt att din vecka blivit sämre och sämre, men jag hoppas att du kan få lite lugn och ro i helgen, med mer sömn. Tänker på dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, hoppas verkligen att vi slipper det snart. För det tar på krafterna att inte få sova och ladda upp batterierna.
   Tänker på dig med, hoppas du slipper migränen snart.
   Kram

   Radera
 2. Åh många kramar till dig. Dina ord griper om mitt hjärta. Vill skicka deig den styrka och kärlek jag kan!! <3
  Kramar

  SvaraRadera