måndag 18 november 2013

Sådär

Idag är en "sådär dag". Ingen ork, trots många timmars sömn (12 timmar) var jag lika trött när jag steg upp som när jag gick och la mig igår. Känslan av att ligga på gränsen till att gråta vilken sekund som helst, har funnits hos mig hela dagen.

Tankar om detta försöket, Bella, vänner, familj, pengar och mycket där till ockuperar huvudet. Försöker göra som kuratorn sa, och försöker att ta det lugnt och inte göra för mycket på en gång. Försöker ta det lugnt och tänka/känna efter. Så idag har jag därför inte haft något inbokat på min lediga dag.

13 dagar kvar till TD...

4 kommentarer:

 1. Jag tror att det är viktigt med såna dagar, tomma dagar med tid för eftertanke och reflektion! Kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är nog så. Problemet är att jag lätt får skuldkänslor när jag inte får gjort något på mina lediga dagar (blir lite av en ond cirkel), men jag tränar på det.
   Kram

   Radera
 2. www.thedreamofachild.blogg.se19 november 2013 16:50

  Det är viktigt att ha såna dagar för att man ska orka, Jag har en hel del såna dagar med men för varje gång så har jag blivit lite starkare. Hoppas att det går vägen denna gången för er. Ge inte upp och kämpa på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog aldrig ge upp - hoppas jag. Men vissa dagar är det riktigt svårt att se någon anledning till att kämpa. De tomma dagarna hjälper i alla fall mig att samla lite energi till de dagar jag jobbar eller har möten.
   Kram

   Radera