onsdag 19 mars 2014

Barnbok

Jag säger numera "om" vi lyckas istället för "när" vi lyckas. För det känns inte lika självklart att vi skulle lyckas och att vi faktiskt ska få hålla ett levande och fullgånget lite önskebarn i vår famn till slut numera, inte sedan vi förlorade Bella. 

Dock så finns det fortfarande en liten plats i mitt hjärta (och hjärna) som tror på att det verkligen kommer att gå och att det är "när" vi lyckas som gäller. Och det är denna lilla plats som bestämt att vi ska köpa hem en väldigt speciell barnbok.

Mannen berättade för ett tag sedan att han hittat en barnbok som handlar om när ett syskon dör under graviditeten, men att han inte hade vågat säga något eller köpa den för den delen. När han berättade så sa jag direkt att den boken vill jag ha! För när vi får syskon till Bella, är det en bok som verkligen kan hjälpa oss att prata om Bella - så att syskon förstår. 

Så vi har beställt hem boken, tog lite tid för mannen att hitta den igen då han inte skrivit ner vad den heter eller vem som skrivit den. Boken heter: Hon tänder stjärnorna nu, och om ni är intresserade så går det även att provläsa den på hemsidan. 

6 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mycket för tipset om boken! Beställde den genast till min 2,5 åriga systerdotter som aldrig fick träffa sin lillebror. Håller tummarna för att ni snart ska få ett storasyskon till lilla Bella! Kram/N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nää, lillasyskon ska det såklart stå! <3 /N

   Radera
  2. Tack själv. Det var just av den anledning som jag ville tips om boken - för det finns många små änglar som vi aldrig får lära känna. Hoppas verkligen att ett litet syskon snart får fäste och stannar kvar i magen i 9 månader.
   Kram

   Radera
 2. Det är svårt att veta om man ska "när" eller "om", ens hjärta säger en sak och ens hjärna säger något annat. Men på nåt sätt ska vi bli mammor du & jag för det förtjänar vi båda. Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska vi verkligen! Eller mammor är vi ju, vi ska bli mammor med barn.
   Kram

   Radera