torsdag 6 mars 2014

Förberedelse

Vaknade tidigt, kunde inte somna om heller - även om jag försökte. Så det blev en massa mys med hundarna och en del telefonsamtal under förmiddagen. När klockan blev 13.00 tog jag Ovitrelle, så nu är det bara att vänta till morgondagen och inseminationen - sedan börjar nedräkningen återigen. 

Fått gjort lite saker idag, även om tankarna främst ligger på försöket och morgondagen. Ringde jobbet och sjukanmälde mig i förväg, lika bra att få det gjort. Mindre stress för både mig och samordnaren då. Sen ringde jag kuratorn, var beredd på att lämna meddelande - men fick tag på henne direkt. 

Förklarade att jag måste boka om tiden, då vi ska göra insemination samma tid som vi har tid till henne. Fick frågan om vi ville/kunde komma tidigare samma dag eller om vi skulle boka en helt annan dag. Tackade ja till att komma en timme tidigare istället. Så nu blir det att gå direkt från kuratorn till inseminering. 

Mannen har tagit sig ledig imorgon med, så nu kommer vi helt plötsligt få tre "lediga" dagar tillsammans - dagar vi inte räknat med. Men jag känner att jag gjort rätt, som sätter mig själv i första rum och sjukskrev mig till helgen. Försöker tänka positivt och hoppas att det är den lilla saken (ja, och att det finns två stora blåsor "att välja från") som gör att vi lyckas denna gången.

2 kommentarer: