fredag 13 juni 2014

40%

Idag har jag nått ännu ett delmål i denna graviditet, nämligen 40%. Kommer ihåg hur skönt jag tyckte det var att nå den gränsen när jag väntade Bella, och jag kan säga att jag inte känner på samma sätt nu. Nu är det bara ett steg på vägen. 

Dagen har varit lugn, haft en hel del känningar i ljumsken till och från. Främst när jag suttit eller legat i soffan. Men när jag rest mig och rört på mig så släpper det igen. När mannen kom hem var det bara att plocka ihop kassar, plånbok och inköpslista för att köra och handla. Gillar att handla på fredagskvällar (extra bonus att det är student i staden idag), är nästan inga kunder i butiken som man behöver trängas med. 

Tyvärr lyckades jag snubbla i trapphuset när vi kom hem, slog "bara" mitt knä och mina händer. Men jag kan lova att det gör riktigt ont ändå, jag är dock väldigt glad och tacksam över att det skedde när jag skulle gå upp och inte när jag gick ner - för då kunde det gått riktigt illa. Fast de hastiga rörelserna som blev vid fallet gjorde att det kändes ordentligt i ligamenten med. 

Tänker hålla mig inne resten av kvällen, och om inget annat så hälsar jag snart på sängen medan mannen tittar på VM eller spelar.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår dig precis. Att handla runt den 24 varje månad är också toppen, och något som jag själv satt i system. Tomt i butikerna - bara jag och betalkortet. Inga köer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt! Första gångerna det blev så, då var det mer för att det var enda lediga tiden vi hade möjlighet - men så märkte vi hur lugnt och skönt det var, och har därför fortsatt med det.
   Kram

   Radera
 2. Förstår att du har en annan inställning denna gången för alla gångna veckor! Jag håller tummarna för er! Kram iteradafamilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tummarna! Ja, det känns lika osäkert nu som det gjorde innan vecka tolv. Hoppas på att jag snart ska kunna få njuta och känna mig mer trygg i denna graviditeten.
   Kram

   Radera