fredag 20 juni 2014

Midsommarafton och vecka 17 (16+6)

Då var midsommarafton här, och dagen har varit riktigt lugn och skön - med ett STORT undantag! Vår gamla hund började dagen med att väcka mig lite efter 05.00 genom att hyperventilera och skaka hela sängen (hur nu den lilla kroppen kan få en hel säng att skaka). Det spöregnade och åskade rejält.

Mannen hade inga bekymmer, han vaknade nämligen inte. Men jag däremot fick fullt upp med hunden och sedan med att försöka somna om. Lite innan 8 gav jag upp och väckte mannen. Och sen en stund efter frukost tog vi en liten förmiddagstupplur hela högen.

Idag är det för övrigt sista dagen på vecka 17 (16+6 idag), vilket innebär att jag går in i mardrömsveckan (så känns det för mig i alla fall) imorgon - vecka 18. Det som lugnar mig lite under den kommande veckan, är att jag har kontroller både på måndag och tisdag. Måndag ska vi få lyssna på hjärtat igen och sen på tisdag ska jag på återbesökskontroll för cerklage hos specialistläkaren. 

Midsommar så här långt har inneburit lunch på balkongen, bubbelvatten i vinglas, jordgubbar med grädde, lyssnat på regnets smattrande och midsommardans/sång från parken ett kvarter bort, och så har vi spelat lite på mannens nyinköpta Wii U - till mannens stora glädje. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar