söndag 8 juni 2014

Träff

Så var söndagen här (och snart förbi med) och med det så var det också tid för "första" träffen med andra gravida kämpare. Vi skulle egentligen vara fem stycken idag, men den ena var tvungen att lämna återbud. Hon försökte ta sig till Malmö, men fick vända och köra hem istället. Men vi blev i alla fall fyra stycken.

Tiden gick riktigt snabbt, vi träffades för brunch klockan 13 - och helt plötsligt var klockan närmare 16. Var riktigt givande att träffa de andra, och det var många ämnen som avhandlades. Allt från resorna, kön, namn, vilken vecka vi är i, mående/illamående, sorg, missfall och död, till sånt som glädje, de andra som fortfarande kämpar för sina plus och cravings.

Är så glad och tacksam över dessa tjejer, att få prata med andra som faktiskt vet och förstår på ett helt annat sätt. Att få tips, råd och stöd - utan att känna sig helt överkörd eller påtvingad. Alla vill varandra bara väl. 

När träffen var över, kom mannen och hämtade upp mig. Sen blev det en sväng till svärföräldrarna (+ svägerskan som varit nere i helgen) för kvällsmat, prat och kloklippning innan vi körde hem till oss igen.

2 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt fin söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det var en helt perfekt söndag.
   Kram

   Radera