torsdag 19 juni 2014

Att ha koll på dagarna

Här händer verkligen inte särskilt mycket. Och det märks att man inte lever med sin kalender i högsta hugg, när det krävs att det pratas om midsommar till höger och vänster samt överallt runtomkring mig. Plus att mannen jobbade halvdag idag (och ledig morgondag) - som jag inser att det imorgon är midsommarafton. 

Saker jag däremot har full koll på är, Bellas månadsdag, hur många dagar/veckor/månader jag varit gravid, hur långt det är kvar till olika delmål, dagar sen sista mens/till RUL/till BF, tider till barnmorskan och specialistläkaren, och en massa annat.

Planerna för morgondagen? Ingenting! Ska bara ta det lugnt och njuta, ta dagen lite som den kommer. Det sura med att det är midsommar är att nästan inget har öppet, imorgon stänger allt tidigt och på lördag är allt stängt. 

Så idag fick vi lite bråttom för att fixa med blomma tills på lördag. Ingen blomsteraffär har öppet på lördag (inte där vi bor i alla fall) och på lördag är det Bellas månadsdag. Nu har vi i alla fall fixat det, och det blev även en liten midsommar blomma som vi körde och satte direkt till både Bella och min morfar. 


Till alla er där ute, önskar jag en trevlig midsommar - oavsett om ni har något planerat eller inte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar