söndag 15 juni 2014

Söndag

Det märks att det är helg, mannen är hemma och dagarna går mycket snabbare. Började lördagen med att gå in i vecka 17. Igår var vi iväg en sväng, för lite shopping och fika. Och idag har vi spenderat dagen hemma. Under shoppingrundan, fick jag också uppleva första antydan om att jag är gravid från en butikspersonal. Mannen var nog mer road av det än vad jag var. 

För min del har dagen främst spenderats i soffan, där jag legat och tittat på mannen som städat och donat vid tv:n och spelkonsolerna. Till saken hör nämligen att en av sakerna som köptes hem igår var en Wii U. Har sagt det förr, men om ni missat det - jag är gift med en riktig spel(och teknik)nörd. 

Han har suktat efter det sedan det släpptes, men insåg att jag aldrig skulle gå med på att han köpte både det och Ps4 i samma veva förra året. Nu såg han sin chans, och "enda" möjlighet" att göra det innan det är någon annans intressen som är prio ett. 

Det är därför som han städat med, för att göra rent och fint - och för att få plats med ännu en konsol. Får väl se om han tar och städar resten av vardagsrummet lika noga under den kommande veckan, tror dock inte det - tyvärr. 

Lite av min vardag...
Det är tur att jag inte är helt allergisk mot sladdar och vill att allt ska vara vitt och minimalistiskt i hela hemmet, för då hade nog vårt äktenskap varit slut och över för länge sedan. Just nu är det nämligen tre konsoler som är inkopplade.

6 kommentarer:

 1. Precis som här hemma :-) Min sambo bygger sin egen dator (och även min har han byggt). Sen har han 3 stycken skärmar till datorn! Haha.. Vi har dock bara 2 konsoler, xbox one och gamla wii. Men som tur är så är min sambo noggrann med att dölja sladdarna. Annars skulle jag fått spunk ;-) Spelar du något? Wii u tycker jag är roligt, skulle gärna ha ett här hemma.

  Skönt att det går framåt. När har ni tid för rul?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det där med att säga "bara 2" får nog andra människor att häpna. Tack och lov så är det "bara" 3 konsoler inkopplade, de andra (Xbox och Game cube, samt en del portabla Nintendo ds mfl) ligger nerpackade.

   När det gäller mannen och sladdar, så har han blivit bättre på det - men elutbildningen i honom vill helst inte att de ska buntas ihop. Dock har han börjat så smått med vissa sladdar.

   Skulle ljuga om jag säger att jag inte spelar, den rosa kontrollen är dessutom min (fick den när jag fyllde år för två år sedan). Spelar främst på Ps3, spelen till 4:an är inte riktigt min smak. Men många gånger sitter/ligger jag bredvid mannen medan han spelar.

   Har fått tid till RUL den 4/7. Så det känns som en evighet. Bäst med datumen är att mannen har semester då, så det behöver inte tas ledigt från jobbet.

   Kram

   Radera
  2. Haha, så kanske det är. Jag är så van att alla i vår omgivning har konsoler hemma ;-)

   Det värsta med sladdarna måste vara allt damm dem drar till sig. Sen är det väl inte så kul att kolla på heller men tur det går att dölja lite diskret :-)

   Se där! Haha vad härligt. Jag gör som du, sitter med många gånger och bara glor. Konstigt nog är jag relativt underhållen av att kolla då andra spelar.

   Åh, det är jobbigt att vänta. Jag hoppas tiden går snabbt. Kommer ni få fler ul med syskonet?

   Angående midsommar så visste jag inte heller att detr i morgon. Fick veta det i går kväll.. Känns ointressant. Men hoppas ni får en fin dag :-)

   Kram

   Radera
  3. Jo, det är sant att de flesta har en konsol. Men då brukar det röra sig om just en.

   Är sjukt jobbigt att vänta på att det ska bli RUL, men samtidigt har vi redan fått se det lilla busfröet många gånger. Har nog tappat räkningen på hur många ultraljud vi redan gjort.

   Något extra blir det nog, men främst med fokus på livmoderhalsen. Det vi får extra av är att lyssna på hjärtat. Ska till bm på måndag för att få göra just den biten, och på tisdag blir det antagligen ett extra UL då jag ska till specialistläkaren för återbesök sen operationen.

   Skönt att inte vara den enda som helt "glömt bort" midsommar. Dagen blir nog bra, extra skönt att inte ha tider att passa.

   Kram

   Radera
 2. haha… jag herr A älskat å spela tv-spel, men jag tor vi ORKAT 2 gånger sedan trollet kom,,,hehe:) så passa på och spela:). Ska ni ta reda på vad det är för kön?

  tips köp en babybjörn babysitter de är guld värda närman kan gunga dem till söms:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mannen anser att syskonet redan nu har påverkat hans mängd av spelande, genom alla besök på gynakuten/avdelningen/läkarbesök. Men han är noga med att påpeka att det så klart är värt det. En sak är säkert! Mannen tar varje chans han får till att spela.

   Tror inte vi aktivt kommer att ta reda på könet, men med alla extra kontroller och undersökningar ökar såklart "risken" för att vi kommer att veta i förväg vilket kön det är. Tack för tipset.
   Kram

   Radera