fredag 28 november 2014

28 november = BF

Så var det den 28 november 2014, vår BF med andra ord. Och inget busfrö har tittat ut idag heller. Från och med imorgon har jag med andra ord gått över tiden på riktigt med, inte bara utifrån vad som varit läkarnas mål med denna graviditeten. 


Haft en riktigt lång och jobbig dag, helt slut i kroppen. Hade önskat att jag hade en massa energi över, för jag skulle gärna vilja få gjort tusen saker här hemma (som mannen egentligen skulle gjort, men inte fixat än) - men i stället blir det bara att jag tittar på det och lägger mig för att vila. Dagen har varit riktigt lång, längre än vanligt. Mannen kom inte hem efter jobbet idag, utan för hans del var det julbord med kollegerna som gällde under kvällen. Tillslut kände jag mig så uttråkad och ensam att jag skrubbade rent vasken från kalk och massa andra beläggningar, rengjorde köksfläkten (undrar när jag gjorde det senast - för det behövdes verkligen), skrubbade micron och lite annat blandat i köket. 

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig och fin mage och en väldigt härlig tröja. .:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns skönt att ha en bild som togs bara några timmar innan vattnet gick, för den visar när magen var som störst. Kan bara säga att jag verkligen älskar den tröjan, lagom varm och en perfekt färgklick i höstmörkret.
   Kram

   Radera