måndag 10 november 2014

Imorgon

Idag är det dagen innan den stora dagen! För imorgon är det tid att klippa cerklaget. Och jag kan bara säga att det känns helkonstigt just nu, jag verkligen längtar - även om jag vet att det inte kommer bli någon lugn och skön upplevelse. För övrigt så är det bästa med morgondagen att jag kommer spendera hela dagen med mannen, för han har tagit semester imorgon. 

Känner mig ganska så stressad och tankarna far och flyger åt alla håll och kanter. Under dagen har jag försökt förbereda och fixa det som behöver fixas (städa, plocka undan, skicka in lite papper till FK mm.) här hemma. Det som stressar mig mest är att inte veta om vi kommer att behöva åka hem imorgon eftermiddag, med busfröet kvar i magen. Eller om morgondagen kommer sluta med att förlossningen sätter igång. 

10 kommentarer:

 1. Lycka till imorgon! Håller tummarna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Nu är det gjort och jag är hemma igen.
   Kram

   Radera
 2. Lycka till hur det än går! Hoppas bara att det inte blir alltför obehagligt för dig vid borttagandet. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Borttagningen var smärtsam, men snabb.
   Kram

   Radera
 3. Om det är till någon tröst, så vet ju ytterst få personer vilken dag förlossningen skall starta, men det brukar ju lösa sig ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart är det så. Det är mer att det börjar bli väldigt psykiskt jobbigt att vara gravid nu. Vårt mål var 34+0, det är det vi var inställda på att nå - så nu känns det som jag gått över tiden med tre veckor redan.
   Kram

   Radera
 4. Hoppas allt gått bra idag <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt har gått bra. Jag mår bra nu, busfröet mår bra i magen - men jag har informerat att busfröet från och med idag anses vara vräkt, och ska flytta snarast.
   Kram

   Radera
 5. Hoppas att det gick bra idag för er och att ni kanske även blev igångsatta! Kram på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra, men var nog bland det mest smärtsamma (fysiskt) jag någonsin varit med om - trots lustgasen. Dock ingen igångsättning, men hoppas på att busfröet nu trycker på rejält så att förlossningen sätter igång inom de närmsta dygnen av sig själv.
   Kram

   Radera