lördag 19 januari 2013

Bortskämd

Hade hoppats på en skön natt, genom att sova gott och länge. Men istället så vaknade jag till flera gånger och hade problem med att somna om varje gång. Flera av gångerna så var det mardrömmar som var boven. Haft väldigt mycket av det den senaste tiden.

Gjorde inget speciellt under dagen, tog det lugnt och fixade lite med mina scrapbooking saker- Vid 16.30 så körde vi till mannens föräldrar. Riktigt skönt att bli bortskämd med lagad mat och allt som hör till. Är fortfarande kvar hos dem. Och det är skönt, detta är en av få platser som jag just nu känner mig lugn och har lätt för att ladda upp mig.

Efter middagen pratade jag och svärmor lite om hur det går för oss med hela vår resa, och om var vi befinner oss just nu. Och så pratade vi om frustrationen över att det enda vi kan göra just nu är att vänta. Mina svärföräldrar är några av dem vi valt att berätta allt för, och de är så förstående. De hade inte själv så lätt och de har gått igenom en del själv för att få barn. Vilket gör det lättare att prata med dem än många andra.

Hon berättade att hon nu hade berättat för kollegerna på sitt jobb, att vi har svårigheter med att bli gravid och går på behandling hos RMC. Detta eftersom hennes kolleger alltid frågar och för att de pratar om att "barnbarn" är en rättighet.

Nu ska jag fortsätta njuta, koppla av och ladda energi. För när jag kommer hem är det inte lika lätt.

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att ha någon att prata med.
  Kram
  K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, och att det sker utan krav.
   Kram

   Radera
 2. Vad skönt att ni har några att prata med som förstår. Jaa det är verkligen många som drabbas av ofrivillig barnlöshet. Även mor- och farföräldrar får ju frågorna ska ni inte ha barnbarn snart? Inte heller de kna ju påverka graviditeter...
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och att de vet hur det är (även om deras situation såg annorlunda ut).
   Kram

   Radera