tisdag 22 januari 2013

Vägning

Då var det återigen tisdag, vilket innebär att jag har varit och vägt mig igen. Veckans resultat var -0,7 kg. Det innebär att jag nu gått ner 38,7 kg och väger 82 kg. Mitt BMI är nu 26,8. 

Kan inte påstå att jag känner mig så särskilt glad över resultatet. Eller jo, jag är GLAD över mitt resultat och jag är stolt över att jag fortsätter att gå ner i vikt. Men det finns bara en enda anledning till att jag fortfarande håller på med ViktVäktarna just nu (och inte har ett obligatoriskt uppehåll), är för att jag inte har blivit gravid än. 

Hade hoppats så på att jag skulle ha ett uppehåll från ViktVäktarna sen årsskiftet, vilket jag hade varit tvungen till om förra försöket med hormoner hade lyckats. Så det är med en bitter glädje som jag tittar på mina resultat denna veckan. 

Samtidigt känns det ganska skönt att jag kan fortsätta att gå ner i vikt, skulle väldig gärna nå min målvikt innan jag blir gravid - och det känns så motsägelsefullt att säga, då jag precis beklagade mig över att jag inte har uppehåll. 

Men nu är verkligheten som den är, och medan jag väntar på att vårt önskebarn ska få fäste i min livmoder så kommer jag fortsätta att kämpa med min vikt. För min egen skull, för jag tillhör den gruppen av personer med PCOS som går upp väldig mycket i vikt och snabbt om jag inte tänker mig för.  


4 kommentarer:

 1. wow vad duktig du är med vikten:)

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!! Och jag kan bara säga att jag förstår dina tankar :)
  kram & lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ett stort grattis till dig och ditt resultat.
   Kram

   Radera