fredag 25 januari 2013

Sluta klaga!

Åhhh, vad jag hatar gravida som konstant beklagar sig till höger och vänster om hur ont de har överallt. Särskilt de som redan har minst ett barn sen innan. Det stör mig ännu mer när de gör det för att få uppmärksamhet och sympatier. 

Två personer som jag känner har redan gjort det idag, och jag tvingar mig själv att hålla tyst. För det enda jag har lust att säga till dem är: Du har fan själv valt att skaffa ett barn till, du vet hur du mådde förra gången och hur det slet på din kropp. Så kom inte här och beklaga dig, och önska att jag ska tycka synd om dig. 

Tilläggas bör väl att ingen av dessa har haft problem att bli gravida, utan det räcker att de tittar på sin partner. Vill man ha sympatier får man väl kräva det av den som gjort dem på smällen, inte av alla andra. Det finns "bara två" som är ansvariga och då ska inte alla andra stanna upp och tycka synd om dem. 

Nä, idag gäller det att passa sig för mig. Småbarns föräldrar och gravida, står inte högt i kurs hos mig just nu. Kan ha och göra med att när jag var ute och gick i stan, blev påkörd av en barnvagn och höll på att bli påkörd av en annan.

4 kommentarer: