söndag 12 maj 2013

Underbar söndag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Känns skönt att vara så här positiv för omväxlingsskull. Avslutade dessa lediga dagar med att packa ihop picknickkorgen och gav oss iväg till Smygehuk. Vi åt vår goda lunch på filten i gräset - samtidigt som vi satt och små skrattade åt alla turister som dök upp. 

Efter att vi ätit så la vi oss till rätta på filten för att verkligen njuta av en stunds solande. Även hundarna var med, och de njöt minst lika mycket som oss. När vindarna hade kylt ner oss lite packade vi ihop våra saker och ställde in dem i bilen. Därefter bar det iväg på en långpromenad. Dagens runda blev längst med stranden/kusten och blev en tur på 8,4 km. 

På hemvägen körde vi via affären och handlade hem lite mat samt en del frukt och grönt. Väl hemma igen var det bara att fixa med kvällsmat, och för att underlätta imorgon så har jag även fixat lunch och kvällsmat till imorgon med. För imorgon börjar mannen sitt nya jobb. Kan inte beskriva hur skönt jag tycker det är att han äntligen ska börja jobba igen (även om det bara är tom siste augusti). 

Det är förvisso skönt att ha honom hemma, att alltid veta att han kan fixa saker medan jag är iväg. Men samtidigt så är det en sten som släpper från mitt bröst. För nu får han en ökad inkomst igen och han har inte heller varit arbetslös lika länge som senast. 

Hade diskussionen med mannen om när vi senast umgicks så mycket som vi gjort sedan i torsdags. Vi kom fram till att det måste varit innan jag började skolan för två år sedan (undantaget är dock när vi varit iväg på solsemester). Kärleken mellan oss har verkligen stärkts dessa dagar, vilket känns helt underbart. Det känns som när man är helt nyförälskad - fjärilar i magen vid bara tanken på den andre. 

Nu får vi se till att krypa till sängs här hemma. Båda måste upp imorgon, och det innan 06.00 för att allt ska hinnas med innan vi ska ta oss till jobb/praktik. 

2 kommentarer:

  1. kul att han fått jobb, måste vara skönt, din " stress" måste väl minska lite då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är riktigt skönt och livet känns lite lättare.
      Kram

      Radera