söndag 5 maj 2013

Vårstädning

Denna helgen har känts väldigt konstig och annorlunda. Har jobbat natt, men det är inte det som varit "fel" utan det har varit lugnet i att inte ha några "måsten" med skolan att göra. Och idag har jag verkligen varit ledig. Vilket resulterade i att vi påbörjade en rejäl vårstädning här hemma. 

För ärligt talat så är det just städningen som bortprioriterats för att jag ska få ihop min tid. Och då syftar jag främst till den där tråkiga städningen som ändå aldrig syns. Så, medan de flesta jag känner facebookade om att de var ute och njöt av solen osv hela dagen idag. Har jag spenderat dagen inomhus och varvat mellan att städa och springa i trapporna för att fixa med tvätten. 

Kommer knappt ihåg när vi använde oss av tvättstugan senast, det har verkligen varit en lyx att installera tvättmaskin i lägenheten. Men eftersom vi idag har tvättat mattor, täcken, madrasskydd, vinterjackor och mycket mer så fick det bli i källaren. Underlättar med två stora tvättmaskiner, en torktumlare samt ett rejält torkrum med värmefläkt, jämfört med att tvätta i vår lilla maskin och enbart med en torkställning. 

Dagens ägglossningstest var fortfarande negativt, jag tror dock att det finns en chans att jag kommer få ägglossning snart. För även om testet klassades som negativt enligt instruktionerna - så uppkom det idag i alla fall två streck. Och dessutom har jag märkt att mina flytningar har förändrats (och frågar man "gamlingar" så har flytningar vid ägglossning en särskild konsistens)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar