söndag 27 oktober 2013

Blir en lång vecka

Idag går mina tankar till Jakten Efter Total Lycka, som igår fick sitt andra missfall och förlorade minisen Theodor. Önskar att jag hade haft något tröstande att säga, inser att det antagligen inte hade hjälpt (om jag kommit på något). Allt jag kan göra är att skicka de varmaste kramarna till er båda!


Då var snart denna långa och extremt krävande (främst psykiskt men även fysiskt) vecka snart slut. Det har blivit många prövningar denna veckan. Även om jag fick sovit en del inatt med, så kände jag mig allt annat än utvilad. Orken har varit totalt bortblåst och sorgen har gjort sig konstant påmind idag. 

Att lämna en så jobbig vecka bakom sig hade varit skönt, om det inte hade varit för att jag nu har en ännu värre vecka framför mig (med fler och större prövningar). Är många saker som måste fixas och en hel del telefonsamtal som måste göras, och så ska vi begrava vår dotter. 

Även om jag inte haft någon ork, lust eller energi för den del (samt gråtit lite titt som tätt) så körde vi iväg och fixade några ärenden idag. När vi var inne i en av butikerna hittade vi en liten prydnad som fick följa med oss hem. Detta trots att jag verkligen avskyr prydnadsfigurer och liknande. Den var precis vad jag behövde idag, och varje gång jag tittar på den känner jag en smula frid i hjärtat. 2 kommentarer:

  1. Jakteneftertotallycka28 oktober 2013 08:22

    Tack snälla du <3 Jag lider fortfarande med dig också..

    SvaraRadera