fredag 13 december 2013

1 år!

Idag är denna bloggen 1 år. Det bästa och värsta året i mitt liv, så skulle jag nog sammanfatta det. Kommer så väl ihåg hur jag kände mig dagarna innan jag tillslut började med bloggen, och jag trodde aldrig att livet kunde pröva mig mer/hårdare/värre än då. Men ack så fel jag hade. 

Kollade lite på hur många sidvisningar jag haft det gångna året, nästan 67 900. Och varje dag ligger jag mellan 300-600 visningar. Något jag aldrig trodde, för vem vill liksom läsa om mig, min man, vår resa, och allt som händer i våra liv. Samtidigt måste jag skicka ett stort tack till er alla! För all omtanke och allt stöd vi fått. Vissa känner jag, vissa vet jag vem ni är, vissa har jag träffat, men ni är också många som jag inte vet (undantaget vad jag vet om vissa av er genom era bloggar) vem ni är - men ni är alla underbara.

Idag har det återigen varit besök på KK/RMC, avslutar så klart veckan med att göra två besök - ett innan lunch och ett efter. Ska bli skönt att inte behöva åka in på ett tag nu. 

Inseminationen gick bra, kändes bättre på något sätt idag än förra gången. Har kanske att göra med läkaren och sköterskan som var där idag, men jag kände mig lugnare och mer avslappnad idag. 

Testdag är den 30/12-13. 

4 kommentarer:

 1. Kul att du hittade till mig, har läst din lite flyktigt, men jag håller alla tummar för att ni får en fin överraskning lagom till nyår. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det skulle verkligen bli en underbar avslutning på året om allt går vägen. Kommer fortsätta följa dig, och er resa.
   Kram

   Radera
 2. När man själv gjort en liknande resa som din så är det svårt att sluta följa din blogg innan man sett ett lyckligt slut. Håller tummarna varje gång och hoppas så att ni snart ska få ett plus igen och en lyckad graviditet. För mig är väntan snart över, är i graviditetsvecka 41 och en efterlängtad bebis kommer förhoppningsvis snart att komma ut, pigg och kry! Men oron för att saker ska gå fel finns alltid i bakhuvudet när man har gjort en sådan lång resa... Hur som helst, jag håller tummarna även denna gång och önskar dig ett lyckligt slut på året!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är väl så. Tack för tummarna, de behövs. Grattis till er lilla underverk.
   Kram

   Radera