fredag 27 december 2013

Rosa...

Gårdagen var en lång uppförsbacke, grät nog större delen av min vakna tid. Och även om jag sov en hel del så var jag lika tömd på ork och energi som i onsdagskväll. Lyckades samla mig tillräckligt för att ta mig till jobbet idag. Har två heldagar framför mig, och sedan runt 13 tiden har jag övervägt om jag ska sjukskriva mig. 

För vid toabesöket som skedde vid 13, blev pappret lite ljust rosa - och så har det fortsatt, och nu är det rosa. Samma sak som förra gången, hoppet för att detta försöket ska lyckas har rasat samman. Gissar på att mensen sätter igång under natten/tidigt imorgon. Önskar verkligen att jag har fel, att det bara är något litet som gör att pappret blir rosa. Men utifrån föra försöket, så är det samma dag som sist - 3 dagar innan TD.

Allt jag kan göra nu är att vänta på att mannen ska komma hem, så att jag kan uppdatera honom (vill inte göra det via sms eller över mobilen när han är på jobb). För även om jag fortfarande är sjukt besviken på honom, vill jag inte utsätta honom för den situationen. 

Ska försöka ta mig till jobbet imorgon, för jag har lovat min brukare att vi ska åka iväg och handla inför nyår (är nämligen så att om inte jag gör det, så kommer ingen annan göra det). Och om jag inte klarar jobba, får jag helt enkelt jaga fatt på någon vikarie som kan komma och avlösa mig. 

Så andra inseminationsförsöket kan vi nog också lägga bakom oss som misslyckat. Men först blir det där förnedrande (ännu mer förnedrande om jag blöder) testet på måndag, och så blir det att försöka få tag på RMC för att få sätta igång med sista inseminationsförsöket. Hoppas få köra igång med det direkt denna gången med. 

6 kommentarer:

 1. Åh nej! Hoppas det bada är falsklarm! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar inte så, för blödningen kom idag.
   Kram

   Radera
 2. fan vad jobbigt det ska vara, tycker ni har grymmmmm otur.... förstår att de är tufft mentalt för dig nu och din man verkar vara som min..... han blir trött och frånvarande när det är jobbigt, han kan sätta sig och spela tvspel etc. Försök att ta hand om varandra, du kanske "klara" det bättre än vad han gör, även om du kanske inte tycker att det är så...... kram... tycker faktiskt du ska sjukanmäla dig och bara vara, inga måsten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, han "stänger" gärna av och låtsas som ingenting genom att fokusera på spelvärlden istället.

   Ett av de stora probelmen i vår relation just nu, är att det alltid varit jag som varit den starke och visar mig sällan svag - även när jag bryter samman och smärtar inombords. Något som nu kommer fram mer och mer, och det har han ganska svårt att hantera.
   Kram

   Radera
 3. Älskade vän, jag blir orolig för dig. Ni är verkligen nere i djupaste avgrunden och snurrar just nu.

  Jag tycker inte heller du ska jobba utan i stället gå till läkare, bli sjukskriven och få hjälp.

  Kanske byta kurator till en psykolog?

  Jag tänker på dig, säg till om jag kan göra nåt.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev lite mer än en halv dag (8 av 13 timmar) på jobbet, sen klarade jag inte mer. Hade helst gått mycket tidigare, men gick inte att få tag på en vikarie.

   Har sjukanmält mig i en hel vecka, och sen får jag se om jag går tillbaka eller om min läkare kan tänka sig att sjukskriva mig längre.

   Vill inte släppa kuratorn. Hon är en av väldigt få som jag känner att jag kan lite på och som jag öppnar mig för. Har riktigt svårt för psykologer (av flera anledningar). Men jag får kanske överväga om jag ska börja gå hos psykolog utöver kuratorn.

   Tack för din omtanken, den värmer.

   Kram

   Radera