lördag 28 december 2013

Blöder

Jag gick till jobbet idag. Jag bet ihop och jobbade med kollegan från .... ja, även om bloggen är relativt anonym tänker jag inte skriva vad jag verkligen tycker om henne. Jag vill inte ge henne mer utrymme än vad hon redan stjäl åt sig. Den enda anledningen till att jag gick till jobbet var för att jag lovat brukaren att vi skulle fixa allt till nyårsafton idag. 

Morgon började på sämsta möjliga sätt. Jag fick bekräftat vad jag anade igår - mensen kom medan jag sov. Tur att jag inte vågade chansa och tro på det bästa, utan att jag redan när jag la mig igår räknade med mensen och förberedde med binda. 

Redan efter att ha varit på jobbet knappt två timmar insåg jag att jag aldrig skulle orka med hela dagen eller helgen för den delen. Smärta som strålar från svanken, en livmoder som krampar, en nacke som gör ont av spänningar, huvudvärk, illamående och helt tömd på energi. Men att få tag på vikarie är lättare sagt än gjort, för när hälften av ens kolleger är på semester, och de vikarier vi har med delegering redan är inbokade. Då är det svårt. Lyckades fixa det tillräckligt för att känna att jag kan gå hem utan att ha för dåligt samvete. 

Kommer vara hemma minst en vecka. Meddelade när jag sjukskrev mig att jag inte räknar med att vara tillbaka innan den 6/1 (skulle jobbat natt nästa vecka och gått av 3/1). Ska känna och tänka efter lite imorgon, och om inget annat så får jag se om jag kan få en tid på vårdcentralen på måndag.

2 kommentarer:

 1. Fy för mens! Jäkla skit! Ta hand om dig/er. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant. Vi försöker så gott det går.
   Kram

   Radera