måndag 27 januari 2014

Då kör vi

Sen i fredagskväll har jag "bara" gått och väntat på att mensen skulle dyka upp, men den har envisats med att inte komma. Igår kväll trodde jag verkligen att den skulle sätta igång, men icke - spottings, men inget mer. Men så inatt, tror det var runt 2-3 då satte den igång. Äntligen. Eller äntligen vet jag inte, för mens och blödning är inget jag vill ha - men denna gången har jag trots allt behandlat med Primolut, för att få mens - så då blir det ett litet äntligen. 

Ringt RMC, meddelat att mensen satt igång idag. Så nu sätter vi igång med tredje försöket med hormonstimulering+insemination. VUL den 6/2, så får vi se om det kan tänkas finnas någon/några snälla blåsor som kan tänkas vakna till liv och producera ett eller två superägg åt oss. 

Det som är lite stressande just nu, är att läkaren missat(?) att skriva ut recepten till mig efter senaste samtalet med RMC (pratade med SSK vid nyår). Så nu kan jag behöva vänta i upp till två dagar... 

Ska dock ringa till apoteket och fråga om de kan tänka sig att beställa hem mina sprutor redan idag även om inte jag har receptet än. Så att de har det hemma när jag får mitt recept, för det kan ta upp till två dagar innan jag får det och sen tar det några dagar innan leverans når apoteket. Jag ska ta första sprutan på söndag... Det är tur att jag fortfarande har Pergotime hemma, för den ska jag ta på onsdag. 

2 kommentarer:

 1. Ett litet tips, apoteket på mobilia i Malmö brukar ha allt inne då de har samarbete med curaÖresund som ligger mitt emot. Där hämtade jag ut när mitt tog slut mitt i behandlingen.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, gissar att de har samma utbud som apoteket på sjukhuset då (de har avtal med RMC). Då har jag ett extra apotek att kolla med vid "nödsituationer". Mitt i behandlingen, när jag behövt mer har jag hämtat direkt på sjukhuset (har varit i samband med VUL). Men känns lite "onödigt" att behöva ta sig in till Malmö för att hämta medicin, när man har ett apotek ett kvarter bort.
   Kram

   Radera