lördag 18 januari 2014

Dejten

Till skillnad från andra lediga lördagar (helger) så steg vi upp relativt tidigt här hemma idag. För idag skulle som sagt jag och mannen ha en "riktig" dejt. Runt 8 ringde min klocka, så då var det bara att stiga upp (även om jag snoozade en liten stund - för att mysa med hundarna... eller för att jag verkligen inte ville stiga upp). Upp kom jag, och jag fick även upp mannen. 

Sen var det bara att göra oss i ordning, få ut hundarna, fixa lite frukost, packa träningsväskan och ge oss iväg. Det blev helt enkelt så att vi började med en förmiddagsdejt. Dejten bestod av att pröva på att klättra på klättervägg. Har aldrig gjort det "på riktigt" dvs med rep och 5-6 meter höga väggar. Men kul hade vi, även om vi lämnade lokalen med ömma fingrar och ett fint sår på smalbenet för min del (lyckades med det konstverket när jag testade bouldering - dvs fri klättring). Kommer nog bli fler besök där, riktigt trevligt gäng som höll i det.


Bäst av allt med klättringen? - Att man verkligen var tvungen att släppa alla andra tankar och fokusera på nuet. (Något mannen påpekade, och jag bara kan hålla med om) Så just under den stunden vi var där, fanns inte sorgen närvarande - inte då - för då var det fokus på väggen och fokus på att inte trilla och slå ihjäl mig. 


Efter klättring körde vi och åt lunch tillsammans och sedan tog vi en sväng i lite butiker. När vi var klara med butikerna körde vi hem igen. Sen har kvällen bestått av tända ljus, sushi, film och mys i soffan med hemmagjord "banan och o'boyglass".

4 kommentarer:

 1. Det låter som en mysig dag. Klättring kanske man skulle ge sig på. :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det blev en riktigt mysigt dag.

   Kan helt klart rekommendera att testa på klättring! Speciellt om/när man har behovet att få släppa alla andra tankar för en liten stund.

   Kram

   Radera
 2. Låter ju som en väldigt mysig dag och en lyckad date :-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, för att vara så ringrostig (eller vad man nu ska kalla det efter ett fast förhållande i 12 år) på det där med dejtande blev det en riktig succé!

   Kram

   Radera