söndag 26 januari 2014

Träff

Så var det då äntligen söndag, och tid för träffen med tjejer som också är/varit/i väntan på att bli patienter hos RMC. Vi hade bestämt träff inne i Malmö klockan 11, med några bortfall pga av sjukdom och biverkningar av pågående behandling - var vi fem stycken som träffades idag.

Timmarna gick fort och det blev både fika och lunch tillsammans, helt plötsligt var liksom klockan 15.30. Och det har redan börjat planeras inför nästa träff. 

Var väldigt givande att träffas ( i alla fall för min del), att prata om våra behandlingar, resor, andras kommentarer/lösningar på "problemet", ålder, ångest, personalen, RMC, relationer... och ja, allt annat som hanns med under timmarna tillsammans. Var en väl spenderad söndag med 4 helt underbara tjejer som alla har sin historia, men med samma mål. 

Kommer nog bli en ganska tidig kväll, känner mig redan helt slut - och hade det inte varit för att jag är hemma hos svärföräldrarna just nu, hade jag lätt kunnat lägga mig redan nu. Jag känner mig trött, lugn och "nöjd" - något jag inte känt på länge. Hoppas detta är ett gott tecken på att en bra natts sömn finns framför mig i natt. 

Tack tjejer för idag, och till er som inte kunde komma pga sjukdom och biverkningar - hoppas vi ses snart igen - mina tummar finns där för er, lika mycket som för mig själv de närmsta veckorna. 

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att höra att träffen fick dig att må bra. Jag tror det här kan vara jättenyttigt för oss. Hoppas du kan följa med nästa gång också. :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att få lufta tankar och känslor med andra i samma (mer eller mindre) situation, utan några krav eller tvång tror jag är bland det bästa som finns.

   Ska kolla upp det lite, hoppas jag kan lösa det på något sätt - så jag kan komma.

   Kram

   Radera
 2. Det var jätteroligt att träffa dig, hoppas vi ses på nästa träff.
  Kram Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara stämma in, och säga detsamma!

   Kram

   Radera