söndag 27 juli 2014

Ändrade planer

Idag har vi verkligen tagit det lugnt, har inte haft ork eller lust att göra något. Värmen har varit tryckande och det är nästan med lite avundsjuka som man uppdaterats om det totala regn- och åskkaoset som varit i runt omkring oss. Hade verkligen behövt lite regn och åska (även om min ena hund som sagt är livrädd för åskan), för att rensa i luften. 

När det blev eftermiddag bestämde vi oss för att köra till ett av alla köpcenter för att komma ut, och för att få lite luft (riktigt bra AC där). Blev lite shopping med. Ny BH (fick tag på en med rabatt, så det var bara att passa på), trosor, gravidstrumpbyxor och -leggings samt några stödstrumpor. Har märkt att fötterna svullnar extra mycket de dagar det är så här varmt ute, och det lägger sig inte under natten heller (trots högläge av benen). 

Känns nästan som dagen efter att man varit ute och festat/dansat hela natten i ett par höga klackar när man går. Så det blir stödstrumpor när jag är hemma, men när jag lämnar lägenheten lämnar jag strumporna med. 

När vi var inne i en butik ringde min vän (den som jag nyligen tagit upp kontakten med igen efter 10 år). Hon var helt förtvivlad, för vi hade bestämt att vi skulle komma till dem på lördag. Men att hon behövde ställa in det för hennes man har blivit riktigt sjuk. Han fick en stroke i fredags (ca 35 år). Vi pratade en lång stund, och jag tyckte det var självklart att skjuta upp den efterlängtade träffen som vi alla sett fram emot. 

Det innebär att en vecka som sett väldigt fullbokad och inplanerad ut, nu fått sig en liten lucka. Men så är det ibland. "Allt" jag kan göra nu är att påminna vännen om att jag finns där om hon behöver mig (och väntar om hon inte orkar just nu) och hoppas på att hennes man tillfrisknar snart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar