fredag 4 juli 2014

RUL

Så får jag äntligen ha rubriken "RUL", för idag har vi varit och gjort vårt. Och vi har fått se ett väldigt livligt litet busfrö där inne i min mage. 

Vaknade tidigt idag, och det gick inte att somna om - tankarna hade redan satt igång. Istället var det bara att sysselsätta sig för att få tiden att gå. 14.30 var det äntligen vår tur. Och jag hann nog aldrig få en ordentlig klump i magen av oro, för direkt när de börja kom det ett slag mot skärmen från busfröet. 

Sen började de undersöka den lille. Redan innan de började (hade två stycken som gjorde ultraljud på mig) så berättade de att de läst min journal och förstod att vi var nervösa och oroliga. Blev så väl bemöta och de var inte tysta utan berättade allt de gjorde hela tiden. Dessutom började de inte med mätningar och kontroller, utan de började istället med att visa oss vårt lilla syskon. Efter ett långt besök fick vi sen lämna mottagningen med 6 helt underbara bilder i vår hand, trots att busfröet inte var still en sekund. 


Med tummen på väg in i munnen
En liten vinkning fick vi med
Fick veta att BF står fast, ingen överraskning direkt - vi vet ju exakt när inseminering och ägglossning skedde. Så vår BF fortsätter att vara den 28/11. Allt såg bra ut, och min moderkaka sitter i framvägg. 

När vi lämnat sjukhuset tog vi först en fika på favoritstället, för att sedan bege oss till barnvagnsaffären. Blev dock en liten avstickare till både Åhléns city och Polarn och pyret, där vi köpte 2 filtar, sparkdräkt och strumpor till busfröet. Sen tog vi det stora steget och beställde vagnen! Behöver jag säga att jag känner mig livrädd (men jag vet att beställningen går att avslutas om något skulle hända). 

Samtidigt så måste vi börja planera, för vi ska ha en Emmaljunga och de stänger för semester nu och börjar inte producera igen förrän någon gång i augusti. Så det är lite leveranstid på vagnen. Och vem vet, även om BF är i slutet av november så är det långt i från en garanti för oss om att vi har den där sista månaden på oss att fixa saker, innan Bellas syskon är hos oss. 

13 kommentarer:

 1. Grattis till en lyckad dag! Vet ni vad ni får? Jag håller tummarna för att november snart ska vara här! Men du kanske ska flytta din blogg till "Gravida" då många kämpar och ni är på god väg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Är ett busfrö som även om det inte är still, håller benen tillräckligt samman för att inte visa om det är lillebror eller lillasyster (något vi inte vet om vi vill veta heller).

   Efter dagens besök ska jag samla kraft och mod för att flytta bloggen (dock behöver jag använda datorn för att fixa det). Så imorgon ska jag logga in och fixa det.

   Kram

   Radera
 2. Grattis till en lyckad dag! Jag håller tummarna för att november snart ska vara här! Men du kanske ska flytta din blogg till " Gravida " då många kämpar och ni är på god väg! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh. grattis! Vad underbart fina bilder och vad fantastiskt att allt var bra!! Kram/ Annette.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var så skönt att allt såg bra ut, och att vi fick uppleva RUL. Nu ska syskonet "bara" se till att stanna kvar i magen många veckor till.
   Kram

   Radera
 4. Underbart att allt gick bra! Och vilka fantastiska bilder, blir alldeles tårögd när jag ser dem. Finaste lilla busfröet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kändes så skönt när RUL var gjort, men samtidigt så känns det minst lika jobbigt och oroligt inombords. Jag tittar på bilderna om och om igen, för att påminna mig om att det ska gå denna gången!
   Kram

   Radera
 5. Åh så härligt att läsa, blir helt tårögd och så glad för er skull!!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Å vad härligt för er! :) Bästa känslan att beställa barnvagn, det roligaste EVER! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, att beställa vagn är verkligen en väldigt speciell känsla och upplevelse.
   Kram

   Radera
 7. Stort grattis! Va härligt!

  SvaraRadera